مواد لازم برای تهیه این آجیل:
سفیده یک تخممرغ بزرگ
شکر: یک چهارم پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر چیلی: نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر زیره: یک دوم قاشق چایخوری
آجیل: دو و نیم پیمانه (گردو، بادام، فندق و.....)
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 300 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• سفیده تخممرغ را تا حدی که کف کند هم بزنید.
• تمام مواد باقیمانده را بجز آجیل، با هم مخلوط کنید سپس آنها را درون سفیده تخممرغ بریزید و هم بزنید.
• آجیل را به مخلوط فوق آغشته کرده و به صورت یک لایه بر روی کف قالب پخت که چرب نباشد، پهن کنید.[یافتههای جدیدی از خواص آجیل]
• آجیل را درون فر به مدت 15 دقیقه حرارت دهید سپس از فر خارج کرده و کمی آنها را هم بزنید و مغزهایی که به هم چسبیده را از هم جدا کنید سپس حرارت را به 250 درجه کاهش دهید و دوباره قالب را درون فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه قهوهای متوسط شوند حرارت دهید.
• قالب را از فر بیرون آورید و محتوای آن را درون یک سبد فلزی خالی کنید ومغزهای به هم چسبیده را از هم جدا کنید و بگذارید خنک شوند.
توجه: آجیلها هر چه بیشتر درون سبد فلزی بمانند و هوا در آنها جریان پیدا کند، تردتر میشوند.